Go Back
+ servings
indiske kartofler

Indiske kartofler med kokosmælk

5 fra 1 stemme
Antal: 3

Ingredienser

  • 600 gram kartofler (gerne de mindste du kan finde)
  • Olie til stegning
  • 1/2 chili
  • 1 spsk gurkemeje
  • 1 tsk garam masala
  • 1 spsk nigellafrø
  • 1 spsk ristede sesamfrø
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1/2 tsk salt
  • En håndfuld frisk koriander

Tilberedelse

  • Kog kartoflerne til de er møre (hvis kartoflerne er for store, så skær dem i mindre stykker)
  • Hak chilien og steg den i lidt olie sammen med gurkemeje, garam masala og salt på en stor pande
  • Tilsæt de kogte kartofler og fordel krydderierne jævnt.
  • Når det dufter og kartoflerne har fået et “ristet” look tages de af panden og lægges i en skål
  • Kog kokosmælken op på den samme pande og lad den tage farve og smag fra krydderierne
  • Til sidst skal kokosmælken hældes over kartoflerne og de er klar til servering. Evt. med friske koriander eller en anden krydderurt.