Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Indiske kartofler med kokosmælk
5
fra
2
stemmer
Antal:
3
Ingredienser
600
gram
kartofler
(gerne de mindste du kan finde)
Olie til stegning
½
chili
1
spsk
gurkemeje
1
tsk
garam masala
1
spsk
nigellafrø
1
spsk
ristede sesamfrø
1
dåse kokosmælk
½
tsk
salt
En håndfuld frisk koriander
Tilberedelse
Kog kartoflerne til de er møre (hvis kartoflerne er for store, så skær dem i mindre stykker)
Hak chilien og steg den i lidt olie sammen med gurkemeje, garam masala og salt på en stor pande
Tilsæt de kogte kartofler og fordel krydderierne jævnt.
Når det dufter og kartoflerne har fået et “ristet” look tages de af panden og lægges i en skål
Kog kokosmælken op på den samme pande og lad den tage farve og smag fra krydderierne
Til sidst skal kokosmælken hældes over kartoflerne og de er klar til servering. Evt. med friske koriander eller en anden krydderurt.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest