Go Back
+ servings
Pasta med trøffel

Pasta med trøffel og parmesan

0 fra 0 stemmer
Antal: 4
I alt30 min

Ingredienser

  • 200 gram pasta
  • 75 gram frisk spinat
  • 200 gram champignon
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 0.5 dl hvidvinseddike
  • 1 spsk smør
  • 3 fed hvidløg
  • 1 dl revet parmesan
  • 2 spsk trøffelolie
  • 1 håndfuld frisk rosmarin
  • Salt og peber

Tilberedelse

  • Sæt pasten til at koge efter anvisning på pakken.
  • Knus hvidløg og skær champignoner i tynde skiver. Steg dem på en pande i smør.
  • Når champignonerne er bløde og brune tilsættes hvidvinseddike og madlavningsfløden. Lad det småsimre i ca. 5 minutter
  • Tilsæt den færdigkogte pasta, salt og peber og fordel det hele godt.
  • Tilsæt den friske spinat og rør godt rundt i retten imens.
  • Når spinaten er “skrumpet” tilsættes parmesanen og den friske rosmarin.
  • Slut med at tilsætte trøffelolien.