Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Pasta med trøffel og parmesan
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
4
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
200
gram
pasta
75
gram
frisk spinat
200
gram
champignon
250
ml
madlavningsfløde
0.5
dl
hvidvinseddike
1
spsk
smør
3
fed
hvidløg
1
dl
revet parmesan
2
spsk
trøffelolie
1
håndfuld frisk rosmarin
Salt og peber
Tilberedelse
Sæt pasten til at koge efter anvisning på pakken.
Knus hvidløg og skær champignoner i tynde skiver. Steg dem på en pande i smør.
Når champignonerne er bløde og brune tilsættes hvidvinseddike og madlavningsfløden. Lad det småsimre i ca. 5 minutter
Tilsæt den færdigkogte pasta, salt og peber og fordel det hele godt.
Tilsæt den friske spinat og rør godt rundt i retten imens.
Når spinaten er “skrumpet” tilsættes parmesanen og den friske rosmarin.
Slut med at tilsætte trøffelolien.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest