Go Back
+ servings
Edamame falafler

Edamame falafler

5 fra 1 stemme
Antal: 12 stk
I alt45 min

Ingredienser

  • 300 g. frosne edamamebønner
  • 1 stort løg
  • 3 fed hvidløg
  • En håndfuld frisk persille
  • 1 spsk mel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk løgpulver
  • 1 spsk spidskommen
  • Saften fra 1 lime
  • 1 tsk salt
  • Sesamolie (en anden olie kan også sagtens bruges)
  • Sesamfrø

Tilberedelse

  • Start med at tø edamamebønnerne op, hak løget, pres hvidløg og bland det hele sammen i en skål.
  • Tilsæt alle de øvrige ingredienser og blend det til en fin masse med en stavblender.
  • Brug en ske eller hænderne til at forme 12 små falafler.
  • Brug en pensel til at give overfladen lidt olie (gerne sesamolie)
  • Dæk alle falaflerne med sesamfrø
  • Bag dem i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter eller indtil overfladen er gylden.