Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Edamame falafler
5
fra 1 stemme
Servings:
12
stk
I alt
45
minutter
min
Ingredienser
300
g.
frosne edamamebønner
1
stort løg
3
fed
hvidløg
En håndfuld frisk persille
1
spsk
mel
1
tsk
bagepulver
1
spsk
løgpulver
1
spsk
spidskommen
Saften fra 1 lime
1
tsk
salt
Sesamolie
(en anden olie kan også sagtens bruges)
Sesamfrø
Tilberedelse
Start med at tø edamamebønnerne op, hak løget, pres hvidløg og bland det hele sammen i en skål.
Tilsæt alle de øvrige ingredienser og blend det til en fin masse med en stavblender.
Brug en ske eller hænderne til at forme 12 små falafler.
Brug en pensel til at give overfladen lidt olie (gerne sesamolie)
Dæk alle falaflerne med sesamfrø
Bag dem i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter eller indtil overfladen er gylden.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest