Go Back
+ servings
Vegetarisk shepards pie

Vegetarisk Shepards Pie

No ratings yet
Antal: 4
Tilberedelse1 t

Ingredienser

  • 4-5 søde kartofler
  • 2 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 2 dåser flåede tomater
  • 1 dåse sorte bønner
  • 1 dåse kindneybønner
  • 1 dl belugalinser (færdigkogte)
  • 1 gulerod (hakket i små stykker)
  • 1 tsk chilipulver
  • 1 spsk røget paprika
  • 1 knivspids cayennepeber
  • salt og peber
  • olie til stegning

Tilberedelse

  • Start med at skrælle og skær de søde kartofler i små stykker. Kog dem indtil de er møre (ca. 10-15 min)
  • Hak løg, hvidløg og guleroden og svits dem i lidt olie.
  • Tilsæt krydderierne og fordel dem jævnt.
  • Tilsæt bønner og linser og derefter de hakkede tomater.
  • Lad det småsimre i små 10 minutter.
  • Mos de søde kartofler med en gaffel og tilsæt evt. lidt vand og godt med salt.
  • Hæld bønnemassen over i et ildfast fad og fordel kartoffelmosen over, så den fungerer som låg.
  • Bag den i ovnen i ca. 30 min.