Go Back
+ servings
Kødboller i hoisin sauce

Asiatiske kødboller i hoisin sauce

5 fra 1 stemme
Antal: 4
I alt1 t

Ingredienser

  • 450 g. hakket kyllingekød (kalkun eller svinekød vil også fungere fint)
  • 1 løg
  • 3 spsk panko rasp
  • 3 cm revet ingefær
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk soya

Hoisin sauce

  • 1/2 dl hoisin Sauce
  • 1 spsk sesamolie
  • saften fra en lime
  • 2-3 cm friskrevet ingefær
  • 1 fed hvidløg

Noter

I denne opskrift er der brugt hakket kylling, men er man mere til svinekød, kan det også sagtens bruges

Tilberedelse

  • Hak løget fint, pres hvidløget, riv ingefæren og bland det hele godt sammen i en skål.
  • Tilsæt de øvrige ingredienser inkl det hakkede kød og rør det hele godt og grundigt sammen
  • Form ca 13-14 små kødboller og placer dem på en bageplade. Bag dem på 200 grader i ca. 20 min
  • I mellemtiden blandes alle ingredienserne til Hoisin saucen sammen i en skål. Hvidløg og ingefæren hakkes og rives, naturligvis
  • Når kødbollerne er færdige skal de blot blandes godt og grundigt sammen med saucen og så er de klar til at blive serveret