Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Asiatiske kødboller i hoisin sauce
5
fra 1 stemme
Servings:
4
I alt
1
time
t
Ingredienser
450
g.
hakket kyllingekød
(kalkun eller svinekød vil også fungere fint)
1
løg
3
spsk
panko rasp
3
cm
revet ingefær
2
fed
hvidløg
1
spsk
soya
Hoisin sauce
½
dl
hoisin Sauce
1
spsk
sesamolie
saften fra en lime
2-3
cm
friskrevet ingefær
1
fed
hvidløg
Noter
I denne opskrift er der brugt hakket kylling, men er man mere til svinekød, kan det også sagtens bruges
Tilberedelse
Hak løget fint, pres hvidløget, riv ingefæren og bland det hele godt sammen i en skål.
Tilsæt de øvrige ingredienser inkl det hakkede kød og rør det hele godt og grundigt sammen
Form ca 13-14 små kødboller og placer dem på en bageplade. Bag dem på 200 grader i ca. 20 min
I mellemtiden blandes alle ingredienserne til Hoisin saucen sammen i en skål. Hvidløg og ingefæren hakkes og rives, naturligvis
Når kødbollerne er færdige skal de blot blandes godt og grundigt sammen med saucen og så er de klar til at blive serveret
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest