Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
kikærtepandekager med indisk raita
5
fra
2
stemmer
Servings:
6
stk
I alt
1
time
t
Ingredients
Kikærtepandekager
3
dl
kikærtemel
2
dl
vand
1
revet squash
1
rødløg
1
tsk
salt
1
tsk
garam masala
1
spsk
gurkemeje
1
spsk
nigellafrø
(kan udelades)
Raita
2
dl
yogurt
¼
agurk
1
tsk
salt
1
tsk
spidskommen
Saften fra en lime
En håndfuld frisk mynte
Noter
Hvis man ikke er vild med squash, så kan den sagtens erstattes af en anden grøntsag. F.eks gulerødder, forårsløg, rød, gul eller grøn peber.
Tilberedelse
Kikærtepandekager
Riv squashen på et rivejern og skær rødløget i helt tynde ringe
Bland kikærtemel, salt, spidskommen, gurkemeje og nigellafrø i en skål og rør det hele grundigt sammen.
Tilsæt vandet mens du rører rundt, så du til sidst ender med en klistret masse.
Tilsæt løg og revet squash og rør grundigt rundt.
Lad dejen hvilke i køleskabet i minimum 15 minutter.
Form 5-6 pandekager med en tykkelse på ca. 1 cm og steg dem i rigeligt olie på en pande. De skal ca have 5 minutter på hver side.
Raita
Bland spiskommen, salt og lime med yoghurten.
Hak skurken i meget små stykker og hak mynten grøft.
Bland det sammen med yoghurten.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest