Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Kartoffelkager med parmesan og krydderurter
5
fra 1 stemme
Servings:
13
stk
I alt
1
time
t
Ingredients
1
kg
kartofler
3
æg
1,5
dl
hvedemel
1,5
dl
revet parmesan
2
tsk
salt
Frisk peber
Friske krydderurter
(jeg har brugt oregano og rosmarin)
Olie til stegning
Noter
Du kan bruge lige præcis de krydderurter du bedst kan lide. Jeg kunne f.eks forestille mig, at frisk basilikum og vil smage himmelsk
Tilberedelse
Kog kartoflerne og lad dem køle af.
Mos dem med en stavblender eller en kartoffelmoser.
Tilsæt æg og bland dem godt sammen med kartoflerne
Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele godt sammen, indtil du har en jævn masse.
Steg de små kager på en pande i godt med olie. De skal ca have 5 min. på hver side.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest