Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grøntsagsdeller med blomkål, spinat og cheddar
5
fra 1 stemme
Servings:
12
stk
I alt
45
minutter
min
Ingredienser
300
g.
blomkål
(ca. et halvt)
100
g.
frisk spinat
3
æg
2
forårsløg
150
g.
revet cheddar
150
g.
rasp
Salt og peber
Tilberedelse
Start med at hakke blomkålen. Enten ved hjælp af en minihakker eller eller i hånden. Det skal helt været ret fint.
Hak spinaten i fine små stykker. Her kan minihakkeren også sagtens bruges.
Bland det det sammen i en skål med alle de øvrige ingredienser og ælt det godt og grundigt sammen, så massen bliver fast og sammenhængende.
Form dellerne i 12 små runde stykker med hænderne og bag dem i ovnen i 20-25 minutter på 200 grader.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest