Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Fried rice med kylling og peanutsauce
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
3
personer
I alt
30
minutter
min
Ingredienser
2
dl
ris
2
kyllingefileter
2
gulerødder
½
broccoli
Forårsløg
Peanuts
Peanutsauce
1
fed
hakket hvidløg
1
tsk
revet ingefær
2
spsk
peanutbutter
½
dl
soja
½
dl
kogende vand
2
spsk
limesaft
1
spsk
sukker
1
spisk chilisauce
(gerne sriracha)
Noter
Tip: Du kan evt og tilsætte et pisket æg eller to. Det er jeg sikker på, at de ville gøre I Thailand 😊
Tilberedelse
Start med at koge risene efter anvisning
Peanutsauce
Imens risene koger, skal du skal saucen
Start med at hakke eller rive ingefær og hvidløg
Steg dem på en pande i peanutbutter og soya
Tilsæt sukker, chilisauce og vand og lad det koge op, så det får en cremet konsistens
Slut af med at tilsætte lime
Hæld saucen op i en skål eller sæt den til side
Fried rice
Start med at skære kyllingen i mindre stykker og steg dem på en pande i lidt olie
Hak imens gulerødder og broccoli, chili og forårsløg i mindre stykker
Sæt kyllingen til side
Ta’ lidt af peanutsaucen og steg i gulerødder og broccoli den i ca 2 minutter
Tilsæt risene og steg yderligere i et par minutter
Hæld til sidst peanutsaucen, fordel det jævnt og top af med peanuts, chili og forårsløg
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest