Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Citronpasta med grønkål
5
fra 1 stemme
Servings:
4
personer
Tilberedelse
30
minutter
min
Ingredienser
500
pasta
3
spsk
olivenolie
2
fed
hvidløg
1
økologisk citron
50
g
parmesan
200
g
grønkål
Salt og peber
Noter
Tip: Hvis du gerne vil have retten lidt mere cremet, kan du med fordel tilsætte lidt fløde.
Tilberedelse
Kog pastaen som anvist på pakken.
Skyl og hak grønkålen i mindre stykker.
Hak hvidløg sauter dem i olien på en pande i et lille minut.
Tilsæt grønkål og sauter i 2 minutter.
Riv skallen fra halvdelen af citronen over grønkålen.
Hald vandet fra pastaen og tag gryden af blusset.
Vend grønkålen i i gryden sammen med pastaen (uden tilsat varme).
Riv parmesanen og fordel den over pastaen.
Hæld saften fra citronen over pastaen.
Smag til med salt og peber.
Anret pastaen og riv skallen fra den anden halvdel af citronen over retten.
Anret gerne med ekstra revet parmesan.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest