Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Cacio E Pepe - verdens bedste og nemmeste pastaret
4,50
fra
2
stemmer
Servings:
2
I alt
20
minutter
min
Ingredienser
200
g
pasta
3
spsk
smør
1-2
tsk
hele peberkorn
200
g
revet parmesan
Salt
Tilberedelse
Kog pastaen al dente i godt saltet vand
Knus peberkornene til groft knust peber og steg dem sammen med halvdelen af smøret i en dyb pande
Tilsæt 2-3 dl af pastavandet og gem en sjat til senere
Tilsæt pastaen, parmesanen og resten af smøret.
Rør godt rundt og tilsæt evt. lidt ekstra pastavand. Smag til med salt.
Når saucen er tyk og lækker er retten klar til servering og top gerne med lidt ekstra parmesan og peber.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest