En god håndfuld friske bønner(dem på frost kan også sagtens gå an)
En håndfuld peanuts
Dressing
Safen fra 2 lime
2fedhvidløg
2spskfiskesauce
En halv chili
1spskpalmesukker (kan også erstattes af rørsukker
Tilberedelse
Start med at koge bønnerne i et par minutter og lad dem køle af efterfølgende.
Imens skal papayen forberedes. Enten skal halvdelen af den skrælles og så skal selve fyldets snittes. Det kan gøres ved at følge denne vidunderlige video, fra et thailandsk street kitchen. Alternativt med juliennejern eller et mandolinjern.
Gør efterfølgende det samme med gulerødderne. Skær tomaterne i små både og bland alle grøntsagerne i en skål.
Dressing
Hak chilien i små stykker og hak eller pres hvidløgene.
Bland dem i en skål sammen med limesaft og fiskesauce.
Tilsæt palmesukker og rør det hele godt sammen.
Hæld dressingen over salaten og slut af med at toppe den med peanuts.