½pakke cream cheese(ca. 100 gram jeg brugte Philadelphia)
1dlrevet parmesanost
1spskhakket rosmarin(kan udelades)
1håndfuld frisk basilikum
Olivenolie
Noter
Aubergine kan skiftes ud med andre grøntsager. Kun fantasien sætter grænser.
Tilberedelse
Start med at rense og skære champignonerne i skiver og skær auberginen i mindre tern. Steg dem på en pande sammen med hvidløg, indtil de begynder at tage farve. Tilsæt herefter hvidvinseddiken.
Tilsæt den frosne spinat og lad det blande sig sammen med de øvrige ingredienser. Hvis det hele bliver lidt tørt, så tilsæt blot lidt vand under processen. Når alt spinaten er tøet op og massen stadig har en god og fugtig konsistens, er man good to go.
Tilsæt cream cheese og fordel det jævn med de øvrige ingredienser. Tilsæt rosmarin, salt og peber og smag til.
Til sidst skal den kogte pasta tilsættes og fordeles med grøntsagerne og saucen.
Slut med et at pynte retten med den friske parmasan og friske basilikum