Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grøntsagsdeller med butternutsquash
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
12
stk
I alt
1
time
t
Ingredienser
1
Butternutsquash
2
Gulerødder
(alm størrelse)
1
stort løg
1
bundt frisk persille
1
spsk
røget paprika
1
spsk
spidskommen
1
knivspids cayennepeber
1
dl
mandelmel
(andet mel kan også sagtens bruges)
Salt og peber
1
spsk
olivenolie
Tilberedelse
Tænd ovnen på 200 grader
Skræl butternutsquashen og skær den ud i små tern. Fordel lidt olie over dem og bag dem i ovnen i ca. 30 min eller indtil de er møre.
Skræl gulerødder og løg og riv dem fint på et rivejern (eller hak dem i en minihakker)
Når butternutsquash-stykkerne er færdige, skal de over i en skål og moses fint med en gaffel og derefter skal de øvrige ingredienser tilsættes.
Rør godt rundt i massen og form 12 små deller med hænderne.
Bag dem i ovnen i ca. 40 min. Det tager lidt tid for at få dem til at blive sprøde, men det skal nok komme.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest