Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Grøn karry med kylling
Ingen bedømmelser endnu
Servings:
2
personer
Ingredienser
200-300
gram
kyllingefilet
(oksekød kan også sagtens brugs)
2
spsk
grøn karry pasta
1
dåse kokosmælk
1
dl
vand
olie til stegning
2
fed
hvidløg
1
løg
3
kaffir limeblade
1
spsk
sukker
2-3
spsk
fiskesauce
saften fra en lime
broccoli
(eller en anden grøntsag. Mængden vælger man selvfølgelig selv)
Til servering
ris
frisk koriander
(hvis man er på det hold)
peanuts
Tilberedelse
Skær kyllingen i mindre stykker og steg den gylden i lidt olie på dyb pande eller i en wok. Tag den af, når den har fået nok.
Snit løg og hvidløg fint og og steg det på panden ved høj varme i lidt olie.
Tilsæt den grønne karry pasta og limeblade.
Tilsæt kokosmælk og vand og lad det hele koge op. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker den tyndere.
Tilsæt sukker, lime og fiskesauce og smag til.
Tilsæt til sidst broccoli. Den skal endelig ikke have for meget, så den bliver for blød og udkogt.
Server straks med ris, peanuts go frisk koriander.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest