Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Chili sin carne
5
fra 1 stemme
Servings:
4
Ingredienser
2
store løg
3
fed
hvidløg
3
gulerødder
Olie til stegning
2
stilke bladselleri
1
lille dåse majs
2
dåser kidneybønner
2
dl
linser
(alle slags fungerer – jeg brugte en blanding af røde og grønne)
2
dåser flåede tomater
1
spsk
spidskommen
1
spsk
stødt koriander
1
spsk
paprika
(gerne røget)
½
tsk
cayennepeber
3
stænger kanel
Salt og peber
En halv liter vand
Noter
Tips til tilbehør: Fladbrød, guacamode, creme fraiche og frisk lime
Tilberedelse
Start med at hakke løg, hvidløg og de øvrige grøntsager.
Snup en stor gryde og varm lidt olie. Start med at stege løg og hvidløg og tilsæt efterfølgende de resterende grøntsager.
Tilsæt alle krydderier og fordel dem jævnt.
Tilsæt flåede tomater, majs, bønner og linser og evt. lidt vand.
Lad det stå og simrekoge så lang tid som muligt. Gerne i over en time og tilsæt løbende lidt vand, alt efter hvilken konsistens man foretrækker.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest