Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Tomatsalat med gnocchi
Ingen bedømmelser endnu
Ingredienser
Tomat salat med gnocchi
300
g
cherrytomater
(gerne både gule, røde og grønne for lidt ekstra farvespil)
350
g
gnocchi
1
dl
feta eller salatost
En håndfuld frisk persille
Olie til stegning
Salt & peber
Dressing
1
spsk
olivenolie
1
hvidvinseddike
1
knust fed hvidløg
1
tsk
sukker
½
tsk
salt
Noter
Tip: de bedste Gnocchi finder man på køl hos Rema 1000
Tilberedelse
Start med at stege gnocchierne i olie eller smør og giv dem gerne rigeligt, så de bliver gyldne og sprøde.
Lad dem køle af, når de er færdige
Skær imens tomaterne i halve og hæld dem op i en skål eller i et fad.
Hak persillen og skær feta/salatosten i mindre stykker.
Tilsæt den afkølede gnocchi
Til sidst blander du dressingen og hælder den ud over salaten.
Udskriv opskrift
Gem på Pinterest