2spsktamarindpasta(kan købes i de fleste grønthandlere)
¼dlrisvineddike
3spskfiskesauce
2spsksukker
Til servering
2spskøstersauce
Hakkede peanuts(lime og forårsløg)
Tilberedelse
Bland alle ingredienser til saucen og varm den op i kasserolle
Start med af bløde nudlerne op. Resultatet bliver bedst, hvis de får lov til at stå i koldt vand natten. Ellers kan blødes op ved at få en hurtig tur i knapt kogende vand. Lad dem kun være i vandet i få minutter, da det er vigtigt, at de ikke får for meget.
Skær kyllingen i mindre stykker og steg den i en dyb pande sammen med hvidløg
Hak forårsløg og fordel dem over på panden, når kyllingen tager farve.
Kom nudlerne ved og steg ganske kort.
Skub det hele til side og slå de æggene ud på panden sammen med lidt olie og steg dem til røræg.
Vend dem sammen med resten af massen og fordel saucen jævnt.
Slut af med vende bønnespirer i.
Server retten med hakkede peanuts, forårsløg og frisk lime.