En håndfuld frisk krydderurter(evt. Rosmarin, frisk oregano eller basilikum)
Noter
Du kan naturligvis også benytte en færdig tærtedej. Personligt kan jeg bedst lide den hjemmelavede og den tager kun 5 minutter at bikse sammen.
Tilberedelse
Tærtedej
Tænd ovnen på 200 grader.
Bland alle ingredienserne i en skål og ælt dem med hånden. Brug en kagerulle til at rulle dejen ud i en cirkel, hvor størrelsen kommer til at passe til tærtefadet.
Læg dejen i en tærteformen, prik små huller i bunden med en gaffel og bag den i ovnen i ca. 10 min. Imens forbereder du fyldet.
Tærtefyld
Pisk æg og ricotta sammen med salt og peber og tilsæt mælk eller yogurt
Skær tomaterne ud i små halve
Tag tærtedejen ud af ovnen og hæld massen i. Fordel tomaterne i tærten og slut af med at drysse den friske parmesan og krydderurterne over.
Bag den i ovnen på 200 grader i ca. 30 minutter, eller indtil massen af gylden og fast.