Note: Det lyder måske lidt voldsomt, når jeg skriver, at hvert brød skal steges i 1 tsk smør. Men tro, mig det er præcis det, der gør den store forskel. Faktisk er smør (sammen med fløde) en af de vigtigste ingredienser, i det Indiske køkken og det er netop det, der gør, ret retterne får deres sødme og mildhed
Tilberedelse
Opløs gæren i vandet sammen med salt og sukker
Tilsæt yoghurt og nigellafrø og fordel det jævnt
Tilsæt mel lidt efter lidt, mens du rør godt i dejen. Du skal ende med en fast og smidig dej, der kan æltes med hænderne på køkkenbordet.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca. en time.
Ælt dejen grundigt med hænderne endnu engang og form 10 små kugler.
Brug en kagerulle til at rulle dem flade og sted dem på en pande. Brug ca. 1 spsk smør pr. brød. Brødene skal ca. have 2-3 minutter på hver side.