Hak løget og skær champignonerne ud mindre stykker. Var en god skefuld smør på en pande og steg løg og champignoner, til de bliver brune. Tilsæt den tørrede timian og lad det stå og køle af, mens du laver sovsen.
Varm smøret i en gryde og tilsæt mel og pisk det hele godt sammen. Tilsæt langsomt mælken mens du pisker og sørg for, at der ikke kommer klumper. Tilsæt salt, peber og muskatnød. Lad soven kog op, mens du hele tiden pisker. Det er vigtigt, for den kan lynhurtigt brænde på. Tilsæt spinaten og lad den falde sammen og blive til små stykker. Når spinaten ikke er rå længere, er sovsen færdig.
Hak valnødderne groft og skær mozzarellaen ud i mindre stykke
Nu er lasagnen klar til at blive bygget. Brug et ildfast fad og start at ligge et lag af løg og svampe. Drys med valnødder mozzarella og slut af med at fordele soven jævn. Luk laget med lasagneplader. Sådan fortsætter du, til der ikke er mere fyld og sovs.