½butternut squash(hokkaidogræsker kan også bruges)
250gramricotta(svarende til et bæger)
1stkkugle frisk Mozzarella
1håndfuld frisk rosmarin
2spskpinjekerner
2spskolivenolie
Salt og peber
Noter
Dejen giver ca. to pizzabunde og man kan med fordel fryse den ene ned og gemme den til næste gang der er pizza på menuen.
Tilberedelse
Opløs gæren i vandet sammen med salt og olie og fordel det jævnt.
Tilsæt hvedemel og rør rundt.
Tilsæt durummel (gerne lidt af gangen, så det bliver jævnt fordelt og så dejen bliver nem at arbejde med) Ælt det hele grundigt.
Lad den hæve et lunt sted i ca. 1 1/12 time
Fyld og resten
Tændt ovnen på 200 grader.
Del butternut squashen på midten og skær den ene halvdel i tynde skriver (lad endelig skrællen blive på). Fordel skriverne på en bageplade og krydrer dem med salt, peber og spsk olivenolie
Bag dem i ca 20 min eller til de er møre og begynder at få lidt farve.
Rul imens den færdighævede pizzadej ud, så den passer på størrelsen, med bagepladen.
Fordel ricottaen jævnt over den hele.
Fordel de stegte skriver butternut squash, pinjekerner og top med stykker af den friske mozzarella.