FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Pesto zucchini and peach pizza with burrata fra Half Baked Harvest

Holy moly! Her har vi altså en version af en pizza, som jeg ikke lige har overvejet tidligere, men som ser helt enorm lækker ud. Lige nu bugner supermarkederne med friske og store ferskner, så der er næsten ingen undskyldning. I opskriften består osten af burrata, hvilket nærmest lyder for godt til at være sandt. Herhjemme, er det stadig en af de oste, som ikke er helt nemme at finde i normale supermarkeder, så jeg tænker, at den nok også kan erstattes af en helt almindelig mozzarella.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Tomatoes with pistachios, cumin and scallions fra Naturally Ella

Og fra èn fantastisk råvare til en anden – tomater. Jeg.ELSKER.tomater og lige nu smager de tilmed helt vidunderligt af sommer. Intet slår en helt simpel tomatsalat og det her er en udgave, som kun kan være et hit. Tomater og pistacienødder, lyder som en ret fantastisk duo.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Green Goddess Dressing fra Love And Lemons

Jeg er en dip-elsker uden lige og sådan et lækkert grøntsags-fad med en lækker tip, er noget nær den bedste snack, man kan servere for mig. Der er stadig ikke noget, der slår en helt perfekt hummus, men jeg er altid på jagt efter nye dip og smage og da jeg læste om den her, begyndte mine tænder altså at løbe i vand. Desuden er den forholdsvis nem at lave.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Saucy thai summer noodle stir fry with sesame peanuts fra Half Baked Harvest

De af jer, som læser mine mad-indlæg jævnligt, har nok bemærket, at jeg er svært glad for den klassiske pad thai og at jeg stadig leder efter løsningen, der kan give de der flotte og glatte nudler. Måske finder jeg svaret, hvis jeg kaster mig ud i den her opskrift. At dømme ud fra billederne, kunne det godt tyde på det 😉

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Tomato Bruschetta fra Love And Lemons

Den her opskrift, er på ingen måde rocket science og mon ikke de fleste af os, både har spist og serveret en god omgang Bruschetta i ny og næ? Det ændrer dog ikke på, at det er en evig klassiker, som altid smager godt. Jeg havde lidt glemt den, men der er ingen tvivl om, at den snart skal frem igen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments