FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Mediterranean Grilled Chicken + Dill Greek Yogurt Sauce fra The Mediterranean dish

Det er forholdsvis sjældent, at jeg serverer kød, men når jeg endelig gør, så er det helst i form af kylling. Noget af det bedste jeg ved, at er sådan en god omgang lækker, mør og falder-fra-hinanden-agtig version. Lidt ala den her, som at dømme ud fra ingredienslisten, hverken er tør eller kedelig. En lækker lækker sommerret, kan man vel kalde det.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Greek Yogurt Turkish Flatbread fra The Cafè Sucre Farine

Hver gang, jeg står i det klassiske “hvad skal vi spise til-dilemma” så falder mit valg på fladbrød og gerne de hjemmelavede af slagsen. Især hvis tiden og overskuddet er til det. Derfor er jeg også altid på jagt efter nye og interessante versioner og det må man altså sige at den her er og jeg er sikker på, at yoghurten giver dem den perfekte sødme og konsistens.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Pizza snurrer fra Emma Martiny

Straks da Emma Martiny delte den her opskrift tænkte jeg, at “sådan en omgang skulle jeg skynde mig at kaste mig ud i. Selvom det måske lyder lidt house wifte-agtigt, så var min tanke, at de jo kan fryses og kan vi ikke blive enige om, at det vil være lækkert at have sådan en snack på lager.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Pad See Ew (Thai Stir Fried Noodles) fra Recipetineats

Ligeså højt som jeg elsker thai mad, ligeså frustrerende er det, at det kan føles som verdens sværeste opgave at fremkalde den der helt rigtige smag og ikke mindst konsistens. Især hvad angår nudelretterne. Jeg elsker at få dem serveret helt glatte og saftige, men når jeg laver dem selv, ender det næsten altid med at blive en helt mat og tør omgang. Hvis jeg følger den her opskrift slavisk, kan det være, at det endelig lykkedes.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

HOMEMADE PRETZEL BREAD fra Joy Food Sunshine

Jeg har sagt det mange gange herinde; JEG ELSKER PRETZEL. Jeg vil næsten gå så langt som at sige, at de overgår et godt surdejsbrød. Kombinationen af det søde, det salte og den vamsede konsistens, kan jeg slet ikke få nok af. Den her opskrift er endda forholdsvis simpel og lige til at gå til. Med andre ord, er der ingen undskyldning.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments