FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Esquites (Mexican Corn Salad) Avocado Toast fra Closet Cooking

Jeg kan undre mig over, at jeg aldrig selv har tænkt på den her kombination af en mad. Det ser jo simpelthen alt for lækkert ud og består af alt det gode fra det mexicanske køkken. Det kunne være en perfekt ret på en varm sommerdag i haven.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

SPICY POTATO KALE BOWLS WITH MUSTARD TAHINI DRESSING fra The Savory Vegan

Og når vi snakker om perfekt sommermad, så kunne den her omgang altså også være et rigtig godt bud. Ganske få og simple ingredienser og en dressing, som lyder som lidt af en fryd for smagsløgene.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Cheesy Spinach Pesto Flatbread fra Delish

What’s not to love here? En helt perfekt kombination af brød, ost og spinat. Jeg tror at det bliver sådan en, jeg kaster mig over næste gang jeg får middagsgæster og føler mig tabt for idèer.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

FRIED HALLOUMI WITH ROAST CARROT AND CHICKPEA COUSCOUS fra Elizabeth Chloe

Èn ting der er sikkert og vist er, at jeg får den vildeste craving for halloumi, så snart det bliver sommer. Faktisk vil jeg gå så langt som at kalde det min favorit side-dish. I den her omgang udgør det hovedingrediensen i en salat og det kan næsten blive en succes.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Grilled aubergine rolls fra Great British chefs

En anden sommerfavorit er Aubergine og det er en af de ting, som jeg aldrig bliver træt af. Det er også en råvare, der har ualmindelig mange muligheder og sådan her har jeg aldrig prøvet dem før, men det må jeg få lavet om på.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments