FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Braided basil pesto-bread fra Mediterranealicious

Min fascination af pull apart brød eller bare brød med fyld i, vil ingen ende tage og hvis man kaster sig ud i lidt research på det store www finder man hurtigt ud af, at mulighederne nærmest er uendelige. Senest har jeg kastet min kærlighed på den her version.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Græsk linsesalat med feta fra Emma Martiny

Mangler man inspiration til de lækre og forholdsvis nemme hverdagsopskrifter, så kan man altid regne med Emma Martiny. Jeg bogmærker næsten alt hvad hun deler og senest er det den her salat. Den mindede mig også om, hvor meget jeg holder af det græske køkken og det gør mig næsten lidt trist at tænke på, at der nok går lidt tid, før man kan få mulighed for at opleve the real deal.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Banana Bread Cookies fra Simplyjillicious

Kageopskrifter er ikke dem, der er flest af i de her indlæg og det handler i bund og grund om, at jeg ikke er den helt store kage-pige. Men engang imellem dukker der noget op, der fanger min opmærksomhed og får mine tænder til at løbe i vand. Det var det, der skete med dem her og de er tilmed enormt nemme at lave.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Creamy Mushroom Pasta fra Salt & Lavender 

I sidste uge var jeg heldig at få den lækreste måltidskasse fra Simple Feast. En af retterne var en pastaret, der mindede lidt om den her og den smagte simpelthen SÅ godt. Når man blander svampe, pasta og ost, så sker der altså magi.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Browned butter jalapeño cornbread muffins fra Half baked harvest

Det lyder lagt ud af billederne at den her opskrift er lidt af en smagssymfoni. Det søde, det salte og det bitre og det fede. Det lyder simpelthen så lækkert og jeg bliver nødt til at give det et forsøg.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments