FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Cheesy herb stuffed naan fra Half baked harvest

Hvis I, ligesom undertegnede, bare har den mindste svaghed for alle retter, hvor brød og ost mødes, så skal I love mig at klikke hen på opskriften og se de øvrige billeder og hvordan hele herligheden bliver til. Det kan næsten kun gå for langsomt med at få det prøvet.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Spinach lasagna rolls fra Skinnytaste

Hvis nogen skulle være gået lidt død i den klassiske lasagne, eller bare trænger til lidt fornyelse på den front, så er det her uden tvivl en opskrift, der er værd at tjekke ud.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

 Peanut Chicken Wrap Fra Simpy Whisked

Hvis jeg kun måtte spise èn ting resten af livet, så skulle det være wraps, rolls, eller hvad man nu vælger at kalde det. Det er en af de ting jeg craver dagligt og derfor har den her opskrift også været på min to-try siden jeg spottede den for et par uger siden.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Carrot cavatelli with dill and ricotta fra Naturally Ella

En god pastaret går man aldrig galt i byen med. I opskriften er pastaen endda hjemmelavet, men hvis man ikke orker at kaste sig ud i sådan en omgang, så kan man også sagtens lade sig inspirere af toppingen.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

ZA’ATAR ROASTED CARROT AND CHICKPEA YOGURT BOWLS fra Skinnytaste

Normalt vil jeg altid foretrække gulerødder (og de fleste andre grøntsager) i rå format, men lige sådan en omgang her, der er inspireret af det mellemøstlige køkken, giver det rigtig god mening at tilberede det grønne og det ser jo SÅ lækkert ud.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments