FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Pea Socca + Mustard Greens Pesto fra The Green Life

Tænk sig engang, at noget så simpelt, kan se så pænt og appetitlig ud. Nu har jeg selvfølgelig ikke smagt det endnu, men jeg kunne forestille mig, at det var som at tage en bid af det friske forår. Desuden er det også en af de retter, som både vil kunne fungere som tilbehør OG som hovedret, hvis den fik en lækker salat on the side.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Butternut squash and feta falafel with smoked chilli crème fraîche fra Food & Travel Magazine

Det er ikke nogen hemmelighed, at så snart noget hedder noget med falafel, så får det min fulde opmærksomhed og det var selvfølgelig ingen undtagelse, da jeg faldt over den her opskrift. Ingredienslisten er overskuelig og består udelukkende af lækre ting.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Cashew chicken fra Pinch Of Yum

En god klassisk hverdagsret, skal man altså huske at have klar i baglommen og ærligt talt, hvem holder ikke af en simpel Cashew Chicken? Med den her opskrift bliver det næsten ikke nemmere, fordi den udelukkende indeholder simple ingredienser, som kan købes i de fleste supermarkedet og fremgangsmåden er vist og beskrevet ned til mindste detalje.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

CARROT AND HARISSA SALAD fra Lazy Cat Kitchen

Kender I også det der med, at man laver den samme salat igen og igen. Sådan ender det i hvert fald ofte hjemme hos mig og jeg mangler virkelig tit lidt inspiration til at kaste mig ud i lidt nyt. Den her omgang kunne være et ganske godt bud.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Cabbage, kale and potato rösti fra Delicious Magazine

Endnu en god klassisk hverdagsfavorit, som nok vil kunne bringe glæde i mange af de der “hvad skal vi servere til-situationer”. Rösti går man aldrig galt i byen med og i virkeligheden bestemmer man jo helt selv, hvilke ingredienser man tilsætter. Kartoflen, skal man nok bare lige huske 😉

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments