FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Cheesy sweet sour-pomegranate thai chicken enchiladas fra Half Baked Harvest

Det thailandske møder det mexicanske og så i noget så vidunderligt som i en wrap. Det lyder måske en anelse skørt, men når jeg læser opskriften er jeg pludselig ikke i tvivl om, at det kun kan blive et kæmpe hit.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Thai Panang fra Curry Trail

Jeg har savnet maden hver eneste dag, siden jeg kom hjem fra Thailand i sidste uge. Normalt plejer jeg lige at skulle have en pause, når jeg har spist meget fra det samme køkken i en lang periode, men ikke denne gang. Den klassiske panang-karry blev en af mine ultimative favoritter og sådan en omgang skal jeg altså snart have kastet mig ud.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Nem tomatsauce fra Stinna

Næste gang jeg står og mangler sådan en helt simpel, men lækker hverdagsopskrift, så vil jeg hive den her fra Stinna frem. Den indeholder et minimum af ingredienser og hvad man bruger den til, er det kun fantasien, der sætter grænser for.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Thai Noodle salad fra Feasting at home

Vi tager lige èn til fra det Thailandske. Jeg kan tydeligvis ikke få nok. Men noget af det, som jeg elsker ved det køkken er, at det indeholder så mange lækre grøntsager. Og ikke kun i form af curries og stegte ting, men også friske i lækre og sprøde salater. Præcis ligesom den her som i øvrigt har en peanutsauce, der lyder alt for lækker.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Linselasagne fra Emma Martiny

Når det kommer til lækre opskrifter, som både er sunde og nemme at lave, så kan man altid regne med Emma Martiny. Hun har netop disket op med den her og hos mig blev den naturligvis bogmærket lige med det samme.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments