FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

CHILI-LIME SWEET POTATO GRATIN WITH GOAT CHEESE FRA FAMILY STYLE FOOD

Mangler i inspiration dagens søndagsmiddag, så kunne sådan en omgang her måske være et godt bud? Der er altså et eller andet over de der retter, som står og simrer i ovnen  og kommer ud fyldt med smag. Personligt vil jeg nok skrifte gedeosten ud med noget feta af en art, men det er bestemmer man jo heldigvis helt selv.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

CARROT, WALNUT & RED LENTIL HUMMUS FRA BLISSFUL BASIL

Hummus er og blive en evig favorit her hos mig og selvom den klassiske version oftest er så god, at det vil være synd at gøre noget ved den, så er jeg også altid på udkig efter nye versioner. Den her lyder altså ret spændende, hvis I spørger mig.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Cheesy sage and garlic bread fra Delicious magazine

Hvis jeg skulle nævne det ideelle tilbehør til en god ret, så vil det klart være noget med brød og gerne den version, men lidt lækkert indeni. Gerne ost og lækre krydderier og det her opfylder begge krav.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Grilled Eggplant and Spinach Salad fra Salt og Levender

Jeg er inde i en periode, hvor jeg konstant har lyst til Aubergine og gerne i den version, hvor den er skåret i mindre stykker og tilberedt med andet grønt og lækre krydderier. I går lavede jeg faktisk en ret der mindede meget om den her, sammen med min veninde. Vi tilføjede egentlig bare lidt gnocchi og det var en kæmpe succes.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Creamed Spinach fra Love and Lemons

Den her opskrift har været på min to-try-liste i virkelig lang tid og nu skal det snart ske. Som udgangspunkt er jeg egentlig ikke den helt store fan af varme grøntsager, men lige den her version vil nok falde i god jord på en kold efterårsaften.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments