Cheesy Root Vegetable Gratin fra Spoonforbacon
“Hvorfor har jeg ikke tænkt på det før?” Det var præcis den tanke, der ramte mig, da jeg faldt over denne opskrift. Ikke nok med, at den er helt enormt dekorativ, så består den udelukkende af lækre råvarer, som får mine tænder til at løbe i vand. Det er vel noget nær det perfekte tilbehør til en efterårsret.
Sodabrød med Cheddar og Rosmarin fra Loui og Bearnaisen
De af jer, som har læst mine andre indlæg i den her føljeton, har nok bemærket, at jeg har en voldsom svaghed for alle former for brød, bagt med ost. Jeg har bogmærket et hav af forskellige opskrifter i den kategori og jeg har netop tilføjet endnu en med den her. Brød, Cheddar og Rosmarin på en og samme tid. What’s not to love?
Pumpkin Cauliflower-gnocchi fra Half Baked Harvest
Jeg har aldrig været den helt store pastapige, men til gengæld har jeg en voldsom svaghed for Gnocchi og mit valg falder oftest på sådan en omgang, når jeg besøger italienske restauranter. Dog kan det tælles på to fingre, hvor mange gange, jeg selv har lavet dem. At de også kan laves af blomkål, havde jeg slet ikke overvejet og det lyder så lækkert, at jeg er blevet ret tændt på at give det et forsøg.
Grilled halloumi Aubergine-wraps with Herbed yoghurt fra Sheerluxe
Endnu en af de opskrifter, der samler en god portion, af alt hvad jeg elsker. Desuden er den også helt simpel og lige til at gå til. En perfekt hverdagsret og også noget, der sagtens kan serveres for en håndfuld gæster.
Heirloom Tomato-tart with walnut-base fra Rebel Recipes
Om det var overskriften eller billedet, der fik mig til at stoppe op, da jeg spottede denne opskrift, ved jeg ikke helt. Måske var det begge dele. Men altså, kan vi lige snakke om hvor lækkert det ser ud? Dejen indeholder en del ting, som jeg ikke lige har i mit basis-køkkenudvalg, men jeg tænker, at man snildt kan lade sig inspirere af selve fyldet og så holde sig til den tærtedej, men selv foretrækker og bruger normalt.