FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Ratatoullie tærte fra Emma Martiny

Den der helt klassiske tærte, bliver jeg aldrig fan af, men så er det jo godt, at der findes kreative typer, som Emma Martiny, der kan trylle lidt. Alt ved den her utraditionelle tærte tiltaler mig og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at den vil være ret genial at servere for et par gæster, på en helt almindelig efterårsaften. Hvis du vil prøve en anden god tærte, kan du finde opskriften på en tærte med kylling lige her.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Pumpkin Cornbread fra Living Well Kitchen

Cornbread har været en favorit hos mig i mange år og jeg laver også min egen version, forholdsvis ofte. Nu hvor vi er gået ind i højsæsonen for græskar, vil det jo være oplagt at kaste sig ud i denne version, som jeg har haft bogmærket i et godt stykke tid. Opskriften siger, at man skal bruge en slags græskar-pure på dåse, men jeg er sikker på, at man snildt man live sin egen, ved blot at varme og mose et lille græskar.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Marrokanske forårsruller fra Vanløse Blues

Jeg ved ikke med jer, men forårsruller var en fast hverdagsret i løbet af min barndom. I hvert fald de færdiglavede af slagsen 😉 I mit voksenliv er det ikke en ret, som jeg har dyrket særlig meget og på en eller anden måde, har jeg også forbundet dem med en slags junk food. Men her viser Maria fra Vanløse Blues på den fineste måde, at de snildt kan laves fra bunden og at de faktisk også kan være sunde.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Sød Kartoffel Nachos fra Anna Mad

Need I say more? Så snart Anna diskede op med den her opskrift blev den bogmærket hos mig og jeg forstår ærligt talt ikke, at jeg endnu ikke har prøvet den herhjemme. Søde kartofler, smeltet ost, bønner og avocado i en og samme ret. Jo tak.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 6

Zucchini Lentil Fritters fra Naturally Ella

Jeg er evigt og altid på jagt efter gode vegetarbøffer og elsker at prøve nye versioner. Den her opskrift står forrest i rækken, næste gang, den slags skal på menuen. Den er simpel, nem, overskuelig og indeholder kun gode og lækre råvarer.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments