caramelized onion and balsamic tomato tarts
Fra Half Baked Harvest
Da jeg var yngre var jeg en ægte kræsen-pind og noget af det, som jeg nægtede at spise, var tomater. Spørg mig ikke hvorfor og i dag er det noget nær det bedste jeg ved. I alle former, sorter og arter. Rå som bagte. Her kommer de i en karamelliseret version på en lækker tærtebund og hvis det ikke lyder lækkert, så ved jeg ikke hvad det gør.
Burrata with charred and raw sugar snap peas
Fra Smitten Kitchen
Videre til det Italienske køkken, hvor en af mine absolutte favoritter er Burrataen. Mine tænder løber i tand bare ved tanken og så snart jeg ser det på en menu, kunne jeg ikke drømme om ikke at bestille det. Heldigvis er de fleste supermarkeder også begyndt at sælge den populære ost og hurra for det. Jeg har selv købt den et par gange, men har manglet lidt inspiration til hvordan den kan serveres. Her er et ret lækkert bud.
Læs også: Fajitas med Kylling
Wraps with Quinoa & Veggies
Fra Simply Quinoa
Jeg ELSKER Wraps. Morgen, middag og aften. Og er altid på udkig efter nye versioner og muligheder. De ser ud til at være uendelige og den her har virkelig fanget min opmærksomhed. Måske kunne jeg godt finde på at skifte salatbladene ud med tortillas. Så sund behøver man jo heller ikke at være 😉
Cauliflowers-patties
Fra Oh My Veggies
Blomkålsdeller er efterhånden ved at være lidt af en klassiker, men det bliver det jo ikke mindre godt af. Den her opskrift er så simpel, at alle kan være med og selvom ingredienserne er få, så lyder det som en helt perfekt symfoni.
Læs også: Mexicansk Coleslaw med ristede majs
CHICKEN BURRITO BOWLS
Fra Carlsbad Cravings
Der er bowls her, der og alle vegne og jeg er kæmpe fan. Især af den mexicanske version med kylling, bønner og en lækker dressing. I princippet er det jo kun fantasien, som sætter begrænsninger for hvad man kan komme i sin bowl, men mangler man lidt inspiration, så er den her altså et rigtig godt bud.
Læs også: Mad jeg har spist på det sidste