FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

GRILLED MEXICAN STREET CORN FRA COOKING CLASSY

Vi er netop gået ind i en sæson, hvor man kan være så heldig, at de almindelig supermarkeder, kan diske op med friske og sprøde majskolber og om få uger, så vil de være en del af det daglige sortiment. Og HURRA for det. Spørger I mig, så er udgør de noget nær den perfekte accessorie til en god middag og hvis de får lidt ost og krydderi ala den her opskrift, så bliver det næsten ikke bedre.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

CREAM CHEESE ROLL-UPS FRA NATURALLY ELLA

Jeg har en voldsom svaghed for alt hvad der kommer i ruller og jeg må også indrømme, at jeg benytter mig af Nørrebro’s udvalg af durum ruller forholdsvis ofte 😉 De her udgør dog en lidt sundere version og indeholder alt hvad jeg elsker. Den største udfordring bliver dog, at få dem til at blive lige så pæne som på billederne.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

WARM CHIPOTLE LIME SWEET POTATO SALAD

Det er måske ikke lige sæson for de varme salater og det kan man bestemt ikke klage over. Alligvel kunne jeg ikke lade være med at bogmærke den her, da jeg faldt over den. Den lyder jo alt for lækker og kan jo altid findes frem på en kold sommerdag.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

BAKED CRISPY PEANUT TOFU FRA MINIMALIST BAKER

Jeg ved ikke med jer, men jeg har faktisk aldrig kastet mig ud i at tilberede tofu. Hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg heller ikke at det smager af specielt meget og jeg spiser det primært, når jeg bestiller Pokè bowls, fordi det er det eneste alternativ til fisk (som jeg jo ikke spiser) men med en marinade bestående af de her ingredienser, kan vel nærmest få luft til at smage vidunderligt. Det skal prøves og kan kun gå for langsomt.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

YOGURT FLATBREAD FRA ROCK RECIPES

Overskriften siger det meste. En god omgang saftig fladbrød. Så simpelt og så lækkert. Opskriften indeholder i øvrigt kun tre ingredienser. Kan man bede om mere?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments