FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

🖤 Khachapuri – Georgian Cheese Bread fra Half Baked Harvest

På Nørrebrogade (hvor jeg har min daglige gang) ligger der sådan en helt klassisk shawarma-joint, der alligvel skiller sig lidt ud fra alle de andre. Den har nemlig vinduet fuld af brød ala det her og hver eneste gang jeg går forbi, løber mine tænder i vand. Jeg har stadig ikke smagt dem og jeg aner ærligt talt ikke hvorfor. Men efter jeg så den her opskrift gik det op for mig, at de jo slet ikke vil være så svære at lave selv. Egentlig kan man jo også bare kalde det Pizza med et twist.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

🖤Vegan Palak Paneer with curried Tofu fra Minimalist Baker

En god omgang indisk går man aldrig galt i byen med og de sidste mange gange, jeg har besøgt en indisk restaurant, er det den her ret, jeg kastet mig over. Den her ret opskrift er vegansk, hvilket selvfølgelig også betyder, at paneer-osten ikke er ægte. Selv ville jeg nok skifte den ud med “the real deal” men alt andet er lige til at gå til.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

🖤Sweet Potato and Red onion with Tahini and Za-atar fra Jessica’s Kitchen

For et par år siden, var jeg mere eller mindre besat af sweet potatoes og spiste dem nærmest dagligt og kom dem i alle de retter, de kunne kommes i. Til sidst fik jeg faktisk lidt for meget og det betyder, at jeg har holdt en lille pause. Men her i Singapore, hvor jeg i skrivende stund befinder mig, har vi fået dem dagligt og pludselig forstår jeg ikke hvordan jeg kunne få nok. I den her opskrift har de fået et mellemøstligt twist og det er jo aldrig en dårlig ting i min bog.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

🖤Loaded Spicy Veggie Pie fra Naive cook cooks

Hatten af for at nogen har fået den her opskrift til at se lækker delikat ud. Kigger man på ingrediens-listen, så er der virkelig også en god 90’er vibe og der er virkelig fyret op for de grøntsager, der altid blev serveret i min barndom. Selv vil jeg nok skifte nogle af dem ud, men det betyder ikke, at jeg ikke er vild med idèen om en god lukket pie.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

🖤Falafel Naan Wraps fra Half Baked Harvest

Og selvfølgelig har jeg gemt den bedste til sidst. Brød, dip, grøntsager og falafel samlet i en og samme ret. What’s not to love here?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments