FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Chopped Thai Salad fra Pinch of Yum

Faktisk er det 100 år siden, at jeg bogmærkede den her opskrift og jeg tror måske også, at den tidligere har været med i et af de her indlæg. Når det så er sagt, så har jeg stadig til gode at prøve den og spørg mig ikke hvorfor. Alene billederne får mine tænder til at løbe i vand og lyder som en af dem, der er fyldt med smag, saft og kraft.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Roasted garlic chicken and spinach white-pizza fra Damn Delicious

Holy moly! Her er det nok mest billederne, der fangede min opmærksomhed, for jeg skal da være ærlig og indrømme, at vi ikke snakker om nyskabende pizza-topping. Men til gengæld blev jeg også mindet om, hvor lækkert spinat rent faktisk kan være på pizza.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Roasted garlic rosemary cauliflower-flatbread fra Wright Family Table

Da blomkålsbrød pludselig kom ind i madbilledet for nogle år siden, var jeg ikke specielt imponeret og syntes egentlig bare, at det noget hels-pjat. Det var lige indtil den dag jeg smagte det. Jeg synes stadig ikke at man kan kalde det for “brød” og i min verden er det sin helt egen ting. Men en lækker ting og opskriften på de her er så nem, at de fleste vist kan være med.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Mind blowing easy kale salad fra Pinch me good

Nu hvor vi går foråret i møde forlader vi også højsæsonen for grønkål. Lidt en skam, for sådan en grønkålssalat kan altså noget helt særligt. Faktisk har jeg cravet sådan en i lang tid og det må jeg altså snart se at få gjort noget ved.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Thai Peanut wrap fra Spicedblog

På min seneste rejse til Sri Lanka har jeg spist så mange wraps, at jeg næsten ikke har tal på det. Egentlig lidt skørt, for det er er ikke fordi det er en særlig Sri Lankansk ret. Af en eller anden grund, så fandtes de bare på menuen på de fleste restauranter og da jeg pludselig fik nok curry, så var det noget af det, jeg havde mest lyst til. Det har jeg stadig, så jeg må hellere snart se om jeg ikke kan lave den perfekte selv. Den her kunne være et rigtig godt bud.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments