FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1🖤Vegan Lasagne with Lentils and Spinach Pesto fra Rebel Recipes

Sidst jeg lavede et indlæg med opskrifter der skal prøves, havde jeg også en lasagne med og jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg ikke har fået lavet noget, der minder om lasagne. Det er lidt dumt, for jeg har faktisk har en konstant lyst til det. Det kunne være, at jeg snart skulle kaste mig ud i den her, som er en forholdsvis alternativ en af slagsen.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

🖤Chopped Garlic Salad with Sesame Garlic Dressing fra Pinch of Yum

Det er jo ikke fordi det er højsæson for friske og lækre grøntsager, men nogle gange falder man over en opskrift, som faktisk indeholder en masse af de ting, som findes på hylderne i supermarkedet netop nu. Her er en af dem og den dressing lyder altså alt for lækker.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

🖤Easy Pretzel Rolls fra Two Cups Flour 

Hvis jeg kun måtte spise èn slags brød resten af livet (gud forbyde at det måtte ske) så skulle det være Pretzel. Jeps, de vinder simpelthen også over diverse surdej og grove kerne-versioner. Jeg ELSKER den bløde, salte og søde kombination. Nu må det altså snart være på tide, at jeg prøve at lave dem selv, for det ser jo faktisk slet ikke så besværligt ud.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

🖤Kale Detox Salad with Pesto fra Well and Full

En ægte og alt for lækker vintersalat, som unægteligt giver kartoflen et helt nyt liv. Jeg kan næsten ikke huske hvornår jeg sidst har spist kartofler (med undtagelse af pomfritter) men den her salat kunne godt få mig til at bryde den cirkel.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

🖤Vegan Sweet Potato Quesadillas fra Bianca Zapatka

De her indlæg gælder ikke, hvis der ikke indgår et lille Mexicansk indslag og i dag kommer det i form af en omgang lækre Quesadillas. Nu hvor jeg ikke spiser vegansk, så ville jeg nok lige spice den op med lidt ost. Så er jeg sikker på at det en kæmpe succes.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments