FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

🖤Zucchini-feta-spinach-fritters fra Host The Toast

Der er bare et eller andet med spinat og feta sammen, som altid fungerer vanvittigt godt. Når de mødes er det som om, at alting går op i en højere enhed. Hvad enten at det er i en pastaret, i en vegetarlasagne eller i en omgang vegetarbøffer, som her som opskriften her. En opskrift der er så tilpas simpel og nem, at den godt kunne gå hen og blive og god klassisk hverdagsfavorit hjemme hos mig.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

🖤Spicy black bean-tostadas with corn salsa and avocado fra The Awesome Green 

Min kærlighed til det Mexicanske køkken var stor, før min Mexico-rejse i slutningen af sidste år. Faktisk så stor, at jeg jeg var i tvivl om, om den kunne blive større. Det kunne den og der går nærmest ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på sorte bønner, frisk avocado spicy krydderier og syrlig lime. Præcis derfor, har jeg sat et stort bogmærke ved den her opskrift.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

🖤Chicken Souvlaki fra Chef de Home

Den eneste ikke-vegetariske opskrift i denne omgang. Som jeg vist efterhånden har nævnt flere gange, så er jeg ikke vegetar, men spiser bare enormt meget lidt kød, fordi jeg er forholdsvis kræsen på den front. Kylling er noget af det, som jeg er ret glad for. når det bliver lavet ordentligt, vel og mærke. En kedelig og tør kyllingefilet kan jeg ikke se det spændende i, men køkkentyper som det Mellemøstlige, det Mexicanske og det Græske, forstår at tilberede på en måde, så jeg umuligt kan stå imod. Især sidstnævnte, det græske, kan lave kyllingespyd – også kaldet Souvlaki – så mine tænder løbe i vand. Det her er faktisk en opskrift, som jeg har benyttet flere gange, men den er så god lækker, at den lige fortjener en lille (stor) anbefaling.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

🖤Vegetable Potato Fritters fra Vegan Heaven

Jeg har hørt, at det ikke går specielt godt for den danske kartoffel-industri. Jeg er bestemt heller ikke selv med til at hjælpe den på vej og kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har købt en poste kartofler. En cirkel jeg nok kommer til at bryde meget snart, når jeg skal kaste mig ud i dem her.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

🖤Black bean vegan-enchiladas fra Light Orange Bean

Endnu en lille perle fra det Mexicanske køkken. Alle de bedste råvarer samlet i en corn tortilla og toppet med ost og koriander. Det lyder næsten for godt til at være sandt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments