FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Cauliflower Patties fra Ela Vegan

Jeg er evigt og altid på jagt efter nye former for vegetariske bøffer. Ikke fordi jeg er fuldtidsvegetar, men fordi de simpelthen smager bedre end kød, hvis I spørger mig. De her er min nyeste opdagelse og at drømme fra ingredienslisten (som i øvrigt er enormt overkommelig) kan de kun være en succes.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Vegetarisk Paprikagryde fra Stinna

Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har fået en gryderet. Vi skal i hvert fald nok helt hen til sidste vinter. Men det bliver meget snart, for den her vegetariske version ser ret fantastisk ud. Så er den endda med ægte fløde og alt hvad der hører sig til.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Street cart soft baked pretzels fra Veggie Inspired

Hver eneste gang jeg besøger Tyskland, skal jeg nå at spise så mange Pretzels, som overhovedet muligt. I min verden er det unægtelig det bedste, der er kommer ud af det tyske køkken. Da jeg var i Berlin-land for et par uger siden fik jeg naturligvis også dækket min evige pretzel-craving og det fik mig til at tænke på, at jeg bude prøve at lave dem selv. Efter lidt research kom jeg frem til denne lækre opskrift.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

White Spinach Lasagna fra Half Baked Harvest

Noget andet, jeg heller ikke har fået i alt for lang tid, er lasagne. Det er sjovt hvordan tiden også ændrer ens madvaner, for i mange år, der var det altså noget af det, der var på menuen hver eneste uge og noget af det jeg ofte serverede for mine gæster. Det tror jeg snart at jeg vil gøre igen og så skal det være den her version.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Authentic Italian chickpea Flat Bread fra In pursuit of more

Fladbrød der møder italien der møder kikærter. Ja tak, siger jeg bare. Og så har jeg en god mulighed for at få brugt noget af det kikærtemel, der fylder i mine køkkenskabe.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments