🖤 Gozleme Turkish Spinach and Feta-Flatbread fra My Cooking Journey
Efter flere uger, hvor min kost udelukkende har bestået af burritos, guacamole, tacos og hvad det mexicanske køkken ellers indeholder, trænger jeg virkelig til at prøve noget andet. Jeg har jo erklæret min kærlighed til mellemøstlig mad et utal af gange og de her tyrkiske brød, kunne meget muligt komme på menuen i den nærmeste fremtid.
🖤Healthy Ginger Bread fra Half Baked Harvest
Jeg har slet slet ikke fået dyrket græskarsæsonen nok i år. Er det mon ved at være for sent? Jeg er slet ikke opdateret på hvilke råvarer, der findes i butikkerne lige nu. Men hvis jeg falder over et lille græskar, så skal det her i hvert fald prøves.
🖤 Vegetarlasagne med linser, spinat og grøn pesto fra Emma Martiny
Okay, det her er næsten for meget af det gode. Jeg var i hvert fald lige ved at få kaffen galt i halsen, da jeg spottede den her henne hos Emma. Med den sammensætning af ingredienser, kan vi næsten kun snakke om en lille bid af himlen.
🖤 Fartina – Savory Italian Chickpea flatbread fra Coley Cooks
Spørg mig ikke hvordan det kunne ske, men jeg havde næsten glemt alt om kikærtemel og alle de fantastiske muligheder, der er med det. I en periode lavede jeg næsten ikke andet end den slags fladbrød. Det kommer helt sikkert snart til at ske igen.
🖤Sweet Potato Pesto Vegan Quesadilla
Selvom jeg, i skrivende stund er lidt fed up med Mexicansk mad, så er jeg ikke i tvivl om, at min lyst meget snart vender tilbage. Så snart det sker, så skal der i hvert fald sådan en omgang quesadillas på menuen. Det er sikkert og vist.