FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

Black Bean Blantain Arepa-sandwiches fra Minimalist Baker

Amen altså! Det her ser jo fuldstændig fantastisk ud og det var faktisk den her opskrift, som fik mine øjne op for de Sydamerikanske Majs-brød Arepas, som jeg faktisk smagte i San Francisco for et par år siden. Jeg har vitterligt tænkt på dem lige siden. De kræver noget særligt majsmel (nærmere bestemt forkogt Majsmel, som også hedder Harina Pan) og som jeg også var kort omkring i sidste uge, så var jeg på en meget intens jagt for at finde det. I en af Nørrebro’s mange grønthandlere var der bous og jeg kastede mig straks ud i opskriften. Men ærligt talt, så gik det ikke specielt godt. De bliv hårde og brændte på. Men jeg giver ikke op og kaster mig snart ud i et nyt forsøg.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

Basis grøntsagsgryde med variationer af Emma Martiny

Hvis man mangler en god hverdagsret, så er der altid hjælp at hente henne hos Emma Martiny. Hun disker op med den ene fristelse efter den anden og den her er en helt genial og simpel ret, som kan laves med et minimum af ingredienser.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

Herby French Shallot-soup af Half Baked Harvest

Verdens største suppe-fan bliver jeg aldrig. Ikke at jeg ikke kan li’ suppe, men i min verdens er det bare en lidt kedelig løsning. MEN, der findes to slags suppe, som alligvel kan få mine tænder til at løbe i vand og som næsten aldrig skuffer. Den ene er en god hokkaidosuppe med creme fraiche og lidt lækkert brød og den anden er en god klassisk fransk løgsuppe. Sidstnævnte har jeg aldrig selv kastet mig ud i at lave, men det bliver jeg nødt til at ændre med den her opskrift.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

Sød kartoffel quinoa köfte fra Vanløse Blues

Da Maria fra Vanløse Blues delte et billede af de her henne på Instagram, tog det mig sådan ca. èt sekund at klikke hen på opskriften. Her blev jeg ikke mindre begejstret og med alle de rosende ord hun kaster efter dem, kan jeg næsten ikke vente med at få prøvet kaste mig over dem.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

Healthy Mexican Sweet Potato-skins

De sidste lange stykke tid, har jeg været besat af Mexicansk mad og hvis I vidste hvor meget jeg glæder mig til at prøve The Real Deal, når jeg rejser derned om et par uger. Den her opskrift indeholder mere eller mindre alt, hvad jeg elsker fra Mexi-mad: Ost, bønner, sød kartoffel og en masse krydderier.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments