● Black Bean Blantain Arepa-sandwiches fra Minimalist Baker
Amen altså! Det her ser jo fuldstændig fantastisk ud og det var faktisk den her opskrift, som fik mine øjne op for de Sydamerikanske Majs-brød Arepas, som jeg faktisk smagte i San Francisco for et par år siden. Jeg har vitterligt tænkt på dem lige siden. De kræver noget særligt majsmel (nærmere bestemt forkogt Majsmel, som også hedder Harina Pan) og som jeg også var kort omkring i sidste uge, så var jeg på en meget intens jagt for at finde det. I en af Nørrebro’s mange grønthandlere var der bous og jeg kastede mig straks ud i opskriften. Men ærligt talt, så gik det ikke specielt godt. De bliv hårde og brændte på. Men jeg giver ikke op og kaster mig snart ud i et nyt forsøg.
● Basis grøntsagsgryde med variationer af Emma Martiny
Hvis man mangler en god hverdagsret, så er der altid hjælp at hente henne hos Emma Martiny. Hun disker op med den ene fristelse efter den anden og den her er en helt genial og simpel ret, som kan laves med et minimum af ingredienser.
● Herby French Shallot-soup af Half Baked Harvest
Verdens største suppe-fan bliver jeg aldrig. Ikke at jeg ikke kan li’ suppe, men i min verdens er det bare en lidt kedelig løsning. MEN, der findes to slags suppe, som alligvel kan få mine tænder til at løbe i vand og som næsten aldrig skuffer. Den ene er en god hokkaidosuppe med creme fraiche og lidt lækkert brød og den anden er en god klassisk fransk løgsuppe. Sidstnævnte har jeg aldrig selv kastet mig ud i at lave, men det bliver jeg nødt til at ændre med den her opskrift.
● Sød kartoffel quinoa köfte fra Vanløse Blues
Da Maria fra Vanløse Blues delte et billede af de her henne på Instagram, tog det mig sådan ca. èt sekund at klikke hen på opskriften. Her blev jeg ikke mindre begejstret og med alle de rosende ord hun kaster efter dem, kan jeg næsten ikke vente med at få prøvet kaste mig over dem.
● Healthy Mexican Sweet Potato-skins
De sidste lange stykke tid, har jeg været besat af Mexicansk mad og hvis I vidste hvor meget jeg glæder mig til at prøve The Real Deal, når jeg rejser derned om et par uger. Den her opskrift indeholder mere eller mindre alt, hvad jeg elsker fra Mexi-mad: Ost, bønner, sød kartoffel og en masse krydderier.