FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1🖤Roasted veggie pitas with avocado dip fra Pinch of Yum

En af dem, som har være på min to-try liste i lang tid. Alt ser lækkert ud og der er mere eller mindre kun brugt råvarer, som jeg personligt elsker. Den kunne være et ret godt bud på en lækker servering, når der kommer gæster.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2🖤Crispy spinach pizza fra Smitten Kitchen

En del af mig synes, at den her pizza ser lige lovlig sund ud, mens en anden del af mig, slet ikke kan vente med at prøve den af. Spinat kan altså et eller andet når det bliver varmt og sat sammen med mozzarella, så kan det næsten kun gå godt.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3🖤Sweet Potato Gnocci fra Half Baked Harvest

Endnu en af dem, som jeg har haft lyst til at kaste mig ud i flere gange. Umiddelbar lyder hjemmelavede gnocci, som lidt af et projekt, så men fremgangsmåden fortæller noget helt andet. Det kunne godt gå hen og blive en god hverdagsklassiker.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4🖤Carrot lentil cakes with garlic herb-tahini-sauce fra Blissful Basil

Jeg er evigt og altid på jagt efter spændende vegetarbøffer og det er som om, at mulighederne er uendelige. De her er nyest i rækken over dem, jeg gerne vil prøve.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5🖤 Vegetarian lentil meatballs in lemon pesto fra Jenni Kayne

Endnu en spændende vegetardelle-ting. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor lækre de her vil være, sammen med en god tomatsovs.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments