FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

I sidste uge spurgte min kære mor, hvorfor jeg ikke lavede de her indlæg længere. Dertil måtte jeg bare svare noget ala “at det da var et meget godt spørgsmål”. Ærligt, så tror jeg bare at jeg har glemt alt om det. Mest af alt nok fordi, bloggen her ofte afspejler det liv jeg lever og i løbet af de sidste par måneder, er madlavning ikke noget af det, som jeg har gjort mig særligt meget i.

Den varme og lange sommer og et hav af rejser har gjort, at jeg mere eller mindre har spist ude hver dag og de få gange og de få gange, hvor det ikke har været tilfældet, har jeg ikke prioriteret at kaste mig ud i nye eksperimenter. Præcis derfor, har jeg heller ikke været på den helt store opskrift-jagt.

Men nu begynder dagene at blive koldere og aftenerne kortere og de næste par måneder, ser ud til at blive helt rejsefrie, for mit vedkommende. Det betyder forhåbentlig en del mere køkkentid og jeg har allerede været på inspirationsjagt. Her er noget af det bedste, jeg faldt over 🖤

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 1

🖤Sweet Potato Black Bean Enchiladas fra Minimalist Baker: Holy moly for en blanding af alt det bedste jeg ved. Min første tanke var, at det måske var en af de lidt besværlige opskrifter, men efter at have kigget nærmere på den, så ser den faktisk super nem ud. Den kommer snart på menuen herhjemme.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 2

🖤Zucchini Soba Bowl with Tahini fra Naturally Ella: Den seneste tid, har jeg været gået lidt død i den, når det kommer til salater. Jeg synes at jeg bliver ved og ved med at lave de samme og derfor blev jeg ekstra glad, da jeg faldt over den her. Som i øvrigt også vil fungere godt som tilbehør til kød eller falafler.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 3

🖤Zucchini and Feta Fritters fra Skinny Taste: Det er som om, at mulighederne for de små fritters, eller vegetarbøffer, om man vil, er uendelige og de her er den seneste tilføjelse på min opskrift-liste.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 4

🖤Garlickly Yogurt Green Beans with Walnuts: Jeg ved ikke med jer, men jeg ELSKER bønner. De er geniale i salater, bagt i ovnen som fritter, eller som her, marineret i et eller andet lækkert.

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES 5

🖤Herbed Spinach and Artichoke Pull Apart Pretzel Bread: Jeg har selvfølgelig gemt the Grand Finale til sidst, for det her brød lyder simpelthen alt for lækkert til at være sundt. Det er måske ikke verdens sundeste, men det tror jeg hurtigt at man glemmer alt om. For smager det bare halvt så godt, som det ser ud, så kunne det hurtigt blive en af mine livretter.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments