FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret3Cheesy Hasselback Poato Au Gratin fra Half Baked Harvest: Kartofler er noget af det, som jeg aldrig har gjort mig specielt meget i og da jeg var lille fik jeg nærmest kvalme bare ved tanken om dem. Sjovt nok, så var pomfritter min livret #børn. Senere har jeg heldigvis opdaget, at kartofler ikke nødvendigvis betyder de kogte af slagsen og næste gang de skal på menuen, så bliver det afgjort i den her version.

ret1Best Vegetable Lasagna fra Cookie + Kate: Lasagnen er jo en god gammel klassisk hverdagsret og jeg tør ikke tænke på, hvor mange portioner jeg har spist, i mit 30 år lange liv. Det er dog ved at være et godt stykke tid siden sidst, hvilket der skal laves om på. Og gerne med den her grøntsagsversion.

ret2Jalapeno corn souffle fra How Sweet Eats: Alt ved den her opskrift får mine tænder til at løbe i vand. Den er alt andet end sund, men hvad betyder det, når man kan få serveret et fad med en kombination af Majs, Jalapenos og creme fraiche?

ret4Ricotta Butternut squash pizza fra Naturally Ella: Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på Pizza og er evigt og altid nysgerrig for nye variationer. Den her er min seneste fascination.

ret5Black Bean Sweet Potato Enchiladas fra Cookie + Kate: Alt hvad jeg elsker, blandet sammen og rullet ind i et stykke brød og toppe med creme fraiche og koriander. What’s not to like here?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments