FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret1♥ Vegan beanballsub with sauteed kale marinara fra Veggies dont bite: Som I nok fornemmer, så er jeg ikke den store kødspiser. Derfor husker jeg også at spise en masse bælgfrugter og andre proteinrige-ting. Linser er noget af det, jeg holder aller mest af. Eller måske ikke linserne i sig selv, men det man kan lave ud af dem og den her opskrift fik mine tænder til at løbe ret meget i vand.

ret4♥ 30-minute Cauliflower Rice-stir fra Minimalist baker: Opskriften, som jeg helt sikkert hiver frem, næste gang jeg ikke har specielt meget tid, men gerne vil have noget lækkert, sundt og velsmagende.

ret5♥ Garlic and herb Beer bread rolls fra My baking addiction:  Hvis jeg kun måtte spiser èn ting resten af livet, så er der ingen tvivl om, at det skulle være brød med smør. Jeg ELSKER brød og er altid på udkig efter nye opskrifter. Den her lyder helt enormt spændende og en del anderledes, end hvad jeg ellers har prøvet.

ret2♥ White Pizza Cherry Tomato Garlic-cream:Pizza er bare altid en god idè og især de hjemmelavede af slagsen. Opskriften her er forholdsvis simpel og uden at have prøvet den, kunne jeg kun forstille mig, at den smager så godt, at den kommer til at smelte på tungen.

ret3 Butternut Squash hummus with feta and pomegranates fra Love og Lemons: Hummus, hummus, hummus – det bliver jeg simpelthen aldrig nogensinde træt af at spise. Og den her opskrift indeholder kun fantastisk ting fra de varme himmelstrøg.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments