FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

ret2Sweet Potato, Onion and Lentil Quesadillas fra Top With Cinnamon:  Quesadillas er altid en god idè og noget af det, som jeg snildt kunne spise hver eneste dag. Især fordi de også kan laves i et hav af forskellige versioner. Men den her, den lyder jo næsten for godt til at være sand.

ret3Pumpkin Beer Broccoli Cheddar Soup fra Half Baked Harvest: Jeg har nu aldrig været den helt stor supper-fan, men i ny og næ dukker der en opskrift op, som fanger min opmærsomhed og vækker suppe-lyseten. Den her er afgjort en af dem.

Processed with VSCO with a6 presetCheasy Chicken and Veggie Bake fra Bevcooks: Det her er en af de opskrifter, som jeg helt klart vil vende tilbage til næste gang jeg skal have gæster og ikke har oceaner af tid. De dage, er en ret i et fad altid en god løsning, men nogle gange vil man også bare gerne servere noget andet end lasagne.

ret1Sweet Potato and Chickpea coconut curry fra Averie Cooks: At lave et af de her indlæg, hvor der ikke indgår en opskrift med Sweet Potatos og kikærter, vil føles helt forkert og jeg kommer helt sikkert til at kaste mig ud i den her, på en kold efterårsdag.

ret5Garlic Pull Apart Bread fra How Sweet Eats: Jeg tippede også om det her brød i sidste uges fredagshilsen og siden da, har jeg ikke kunne få det ud af hovedet. Det ser jo SÅ lækkert ud og jeg satser stærk på, at kaste mig ud i opskriften i weekenden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments